Roglic niet meer van start in Dauphiné

Roglic niet meer van start in Dauphiné

16 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Roglic niet meer van start in Dauphiné

WIELRENNEN – Primoz Roglic is na de val van zaterdag niet meer van start gegaan in Critérium du Dauphiné. Dat heeft de Sloveen samen met zijn team Jumbo-Visma besloten. Het team van Jumbo-Visma meldde het nieuws zelf via haar Twitteraccount. Roglic was de leider in het algemeen klassement.

Deelname Tour de France voor Roglic en Kruijswijk onzeker

De 30-jarige Sloveen Roglic was zaterdag tegen de grond gegaan en had schaafwonden op een arm en been. Zijn teamgenoot Steven Kruijswijk kwam eerder in de etappe te val en haalde de finishlijn niet. Hij liep tijdens een valpartij een ontwrichte schouder op en moest afstappen. Het herstel moet uitwijzen of beide renners van start zullen gaan in de Tour de France.

Kijk hier de afsluitende etappen van Critérium du Dauphiné!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken wielerliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter