Roglic verliest in Vuelta rode trui

Roglic verliest in Vuelta rode trui

25 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Richard Carapaz pakt rode trui –

Roglic verliest in Vuelta rode trui

ARAMÓN-FORMIGAL – Primoz Roglic is zijn rode leiderstrui in de Vuelta a Espana kwijt. De kopman van Jumbo-Visma verloor in een regenachtige bergetappe tijd. Ricard Carapaz van Ineos-Grenadiers is de nieuwe leider in het algemeen klassement.

Geklungel met regenpak kost Roglic rode trui

De Spanjaard Ion Izagirre won de etappe. Hij kwam solo over de streep. Carapaz won 53 seconden op Roglic die vandaag niet met de besten mee omhoog kon wegens geklungel met zijn regenpak. Hij zakte hierdoor door het peloton heen en belande achter de groep waardoor hij veel tijd verloor. De gevolgen zijn een vierde in het klassement met 30 seconden achterstand op Carapaz. Hugh John Carthy staat tweede op 18 seconden en Daniel Martin derde op 20 seconden achterstand op Carapaz. Wout Poels is de beste Nederlander in het algemeen klassement op een 11e plaats met 3.19 achterstand.

Gratis Livestream!

Roglic verliest in Vuelta rode trui
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!