Roglic verspeelt in slotetappe eindzege Parijs-Nice

Roglic verspeelt in slotetappe eindzege Parijs-Nice

14 maart 2021 Uit Door Sportredactie

NICE – Primoz Roglic heeft op de laatste dag van Parijs-Nice de eindzege verspeelt. De Sloveen ging tijdens de slotetappe tot twee keer toe hard onderuit en liep daarbij achterstand op zijn concurrenten op. De eindoverwinning ging net als vorig jaar naar de Duitser Maximilian Schachmann.

Eindstand Parijs-Nice

Het was voor topfavoriet voor de eindzege Primoz Roglic een zure dag. Nadat hij vorig jaar op de laatste dag van de Tour de France zijn leiderstrui verspeelde sloeg de pech zondag opnieuw toe. De Sloveen ging tweemaal hard onderuit en kwam niet meer terug in het peloton.

De Duitser Maximilian Schachmann was gretig en profiteerde van de pech van Roglic en eiste voor de tweede achtereenvolgende keer de eindzege voor zich op. Aleksander Vlasov eindigde voor Ion Azagirre als tweede. Primoz Roglic eindigde uiteindelijk op de vijftiende plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...