Roglic wint 10e etappe in Vuelta en herovert rode trui

Roglic wint 10e etappe in Vuelta en herovert rode trui

30 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Derde etappezege Roglic –

Roglic wint 10e etappe in Vuelta en herovert rode trui

VUELTA – Primoz Roglic heeft de tiende etappe van de Vuelta a España gewonnen. De Sloveen heroverde, na tijdwinst en bonusseconden tevens de rode leiderstrui. Het was Roglic zijn derde etappezege in de Vuelta.

Dezelfde tijd

In het algemeen klassement hebben Roglic en Carapaz nu dezelfde tijd, maar omdat Roglic in het puntenklassement hoger staat, krijgt hij de rode trui om zijn schouders.

Zaterdag en zondag zware bergetappes

Voor zaterdag en zondag staan er twee zware bergetappes op het programma. Zaterdag fietsen de renners van Villaviciosa naar Alto de La Farrapona. In deze elfde etappe van 170 kilometer lang krijgen de renners vier bergen van de eerste categorie voor de kiezen. Zondag volgt dan opnieuw een bergetappe. In deze etappe van La Pola Llaviana / Pola de Laviana naar Alto de l’Angliru komen de renners vijf flinke bergen tegen.

Gratis Livestream!

Vuelta Live Stream (Gratis)
Vuelta Live Stream (Gratis)

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!