Roglic wint Luik-Bastenaken-Luik

Roglic wint Luik-Bastenaken-Luik

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Alaphilippe juicht te vroeg –

Roglic wint Luik-Bastenaken-Luik

LUIK – Primoz Roglic de Ardennenklassieker Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam geschreven. Wereldkampioen Julian Alaphilippe waande zich te vroeg winnaar en stak zijn handen in de lucht toen Roglic hem in de allerlaatste meter voorbij sprintte.

Eerste eendagszege voor Roglic

Het was voor Promoz Roglic zijn eerste grote eendagszege. “Eindelijk ben ik erin geslaagd iets te winnen”, kijkt Roglic met zelfspot terug op het mislopen van de eindzege in de Tour.

Mathieu van der Poel

Alleskunner Mathieu van der Poel kon lang mee in Luik-Bastenaken-Luik, maar moest passen toen Alaphilippe weg sprong. Van der Poel won zaterdag na een imposante solo van vijftig kilometer nog de BinckBank Tour.

Na afloop van de wedstrijd is Alaphilippe door de jury wegens onreglementair sprinten teruggezet naar de vijfde plaats in het klassement.

Uitslag Luik-Bastenaken-Luik 2020

1. Primoz Roglic (Slo)
2. Marc Hirschi (Zwi) z.t.
3. Tadej Pogacar (Slo) z.t.
4. Matej Mohoric (Slo) z.t.
5. Julian Alaphilippe (Fra) z.t.
6. Mathieu van der Poel (Ned) + 0.14
7. Michael Woods (Can) z.t.
8. Tiesj Benoot (Bel) z.t.
9. Warren Barguil (Fra) z.t.
10. Michal Kwiatkowski (Pol) z.t.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...