Roglic wint tijdrit en pakt rode trui

Roglic wint tijdrit en pakt rode trui

3 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roglic aan de leiding in Vuelta –

Roglic wint tijdrit en pakt rode trui

VUELTA – Promoz Roglic heeft vanmiddag de tijdrit in de Vuelta gewonnen. Roglic pakte naast de tijdritwinst ook de rode trui terug. Het is de vierde etappezege van Roglic in de Vuelta.

Klassement

In het algemeen klassement is de Jumbo-Visma nu de leider in het algemeen klassement. Roglic wordt op 39 seconden gevolgd door Richard Carapaz. Hugh Carthy staat met 47 seconden achterstand op Roglic op de derde plaats.

Poels beste Nederlander

Wout Poels is in de Vuelta de best geklasseerde Nederlander. Poels staat in het het klassement met 6 minuten en 14 seconden achterstand op Primoz Roglic op de zesde plaats.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter