Roglic wint Tour de I’Ain

Roglic wint Tour de I’Ain

9 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Roglic wint Tour de I’Ain

WIELRENNEN – Primoz Roglic heeft zondagmiddag de Tour de I’Ain op zijn naam geschreven. De Sloveen, die fietst voor het team van Jumbo-Visma, won de laatste rit richting de top van de Col du Grand Colombier.

Jumbo-Visma en Ineos duelleren

INEOS liet zich zondagmiddag met Froome, Thomas en Bernal meer zien dan in de eerste twee etappes. Toch lukte het ze niet om in het team-duel de Jumbo-Visma renners Primoz Roglic, Steven Kruijswijk en Tom Dumoulin van zich af te schudden.

Bernal en Roglic

In de laatste kilometers moesten Egan Bernal en Roglic het samen gaan uitmaken wie er met de winst aan de haal zou gaan. Bernal ging in de aanval maar Roglic attaqueerde de counter goed en kwam vervolgens solo over de top van de Grand Colombier.

Nairo Quintana derde

Nairo Quintana eindigde als derde in de slotrit en het eindklassement. Met Steven Kruijswijk (vierde) en George Bennett (vijfde) had Jumbo-Visma in totaal drie renners in de top vijf van de eindrangschikking. De Groninger Bauke Mollema eindigde als zesde.

Roglic wint Tour de I’Ain
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter