Roglic wint Vuelta, Ackermann wint slotetappe

Roglic wint Vuelta, Ackermann wint slotetappe

8 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roglic brengt rode trui naar Madrid –

Roglic wint Vuelta, Ackermann wint slotetappe

MADRID – Primoz Roglic heeft de Vuelta gewonnen. De Jumbo-Visma renner bracht de rode trui zondagmiddag zonder problemen over de eindstreep in Madrid. Het was voor de Sloveen het tweede opeenvolgende jaar dat hij de Vuelta a España op zijn naam schreef.

Ackermann wint slotetappe

De laatste etappe eindigde in een massasprint. De finishfoto moest nauwkeurig bekeken worden om te kunnen bepalen wie de sprint tussen Ackermann en Sam Bennett gewonnen had, maar uiteindelijk trok de Duitse renner van Bora aan het langste eind.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...