Site pictogram Sport in Groningen

Roland Garros-droom voor Bertens teneinde

Roland Garros-droom voor Bertens teneinde

Roland Garros-droom voor Bertens teneinde

[pj-news-ticker]

– Martina Trevisan heeft aan twee sets genoeg –

Roland Garros-droom voor Bertens teneinde

PARIJS – Kiki Bertens is op Roland Garros in de vierde ronde uitgeschakeld. De als vijfde geplaatste Wateringse moest het in twee sets afleggen tegen de Italiaanse Martina Trevisan (4-6, 4-6).

Veel fouten

De 28-jarige tennisster liep de hele wedstrijd achter de feiten aan en maakte teveel fouten. Dit kwam mede door het goede spel van de Italiaanse die agressief speelde en de aanval koos.

Kwartfinale

Trevisan treft in de kwartfinales niet Simone Halep, maar de Poolse Iga Swiatek die de titelfavoriete met opzienbarende cijfers uit het toernooi sloeg: 6-1, 6-2.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten