Romain Grosjaen ontsnapt in Bahrein aan de dood

Romain Grosjaen ontsnapt in Bahrein aan de dood

29 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Brandwonden aan handen en voeten –

Romain Grosjaen ontsnapt in Bahrein aan de dood

BAHREIN – Romain Grosjaen is zondagmiddag bij de Grand Prix van Bahrein aan de dood ontsnapt. De Fransman van team Haas vloog in de openingsronde tegen het hekwerk waarna de auto direct in brand vloog.

Brandwonden

Grosjaen wist zelf uit het brandende wrak te klimmen en liep enkele minuten later ondersteund door twee begeleiders zelf naar een ambulance en werd naar het medisch centrum op het circuit gebracht. De coureur bleek later, gezien de zware crash, slechts brandwonden aan zijn handen en enkels te hebben. De GP van Bahrein is tijdelijk stilgelegd om de vangrail te repareren.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...