Rommelig spelend oranje verliest van Mexico

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Mexico wint met 1-0 van oranje –

Rommelig spelend oranje verliest van Mexico

AMSTERDAM – Het Nederlands voetbalelftal heeft woensdagavond een oefenduel tegen Mexico verloren. In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam eindigde het duel in 0-1.

Rommelig duel

Na een weinig verheffende en rommelige eerste helft waarin oranje weinig creëerde zochten beide ploegen de kleedkamers op. Na de pauze was er weinig verandering te zien in het matig spel van oranje.

In de 60e minuut trok Aké zijn tegenstander Raúl Jiménez naar de grond en ging de bal op de stip. Jiménez zette zijn ploeg vanaf de elf meter simpel op 1-0. Nederland probeerde nog wel aan te zetten en creëerde nog wat kansen. Echter wisten de spelers van de nieuwe oranje bondscoach Frank de Boer niet meer te scoren.

Nations League

Zondag 11 oktober hervat Oranje de UEFA Nations League-campagne tegen Bosnië-Herzegovina. In Zenica klinkt het eerste fluitsignaal om 18.00 uur. Drie dagen later, woensdag 14 oktober, is Italië de tegenstander van Oranje in de Nations League. Dit duel wordt gespeeld in het Atleti Azzurri d’Italia-stadion in Bergamo en begint om 20.45 uur.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...