Ryan Kamp pakt Europese titel veldrijden U23

Ryan Kamp pakt Europese titel veldrijden U23

7 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Na wereldtitel nu ook Europees kampioen –

Ryan Kamp pakt Europese titel veldrijden U23

ROSMALEN – Veldrijder Ryan Kamp heeft op de EK veldrijden in Rosmalen de Europese titel voor zich opgeëist. Kamp bleef op het afgesloten circuit bij Autotron Rosmalen de Britten Thomas Mein en  Cameron Mason voor.

Net naast het podium

De Nederlandse veldrijders Kyle Agterberg en Pim Ronhaar eindigden net buiten het podium. Ze finishten respectievelijk als vierde en vijfde.

Vanmiddag rijden de vrouwen elite hun wedstrijd. Ook deze strijd om de Europese titel is hier live te zien via een gratis stream.

Gratis Livestream!

Ryan Kamp pakt Europese titel veldrijden U23
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...