Sagan pakt in Catalonië eerste seizoenzege

Sagan pakt in Catalonië eerste seizoenzege

27 maart 2021 Uit Door Sportredactie

CATALONIË – Peter Sagan heeft de zesde etappe in de Ronde van Catalonië gewonnen. In de 193,8 kilometer lange rit van Tarragona naar Mataró troefde hij Daryl Impey en Juan Sebastián Molano af in de sprint. Het is de eerste zege van het nieuwe wielerseizoen voor Sagan. Morgen is de laatste etappe in de Ronde van Catalonië.

Gent – Wevelgem

Zondag staat naast de afsluitende etappe in de Ronde van Catalonië Gent – Wevelgem op het programma. Hier komen zowel de mannen als vrouwen aan de start. De uitzendingen tv en internet gaan uitzending gaat om 10.00 uur van start. Wil je live kijken via internet? Klik dan lees dan onderstaande informatie.

Gent – Wevelgem 2021 2021 op tv

De wielerkoers Gent – Wevelgem 2021 is live te zien bij Sporza (10.00)/(13.30) en op de (15.00) Eurosport Player. Wil je gratis kijken via een livestream? Klik dan hieronder op het Sportstream24 logo om gratis te kijken!

Sagan pakt in Catalonië eerste seizoenzege

Gent – Wevelgem 2021

Deel dit bericht met al je vrienden op facebook en twitter!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...