SC Heerenveen speelt met tien man gelijk bij RKC

SC Heerenveen speelt met tien man gelijk bij RKC

22 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rood voor Dewaele –

SC Heerenveen speelt met tien man gelijk bij RKC

WAALWIJK – RKC Waalwijk en SC Heerenveen hebben zondagmiddag in Waalwijk de punten gedeeld. Het duel eindigde na negentig minuten in 1-1.

Rood voor Sieben Dewaele

De Friezen kwamen in de eerste helft op voorsprong door een knappe goal van Henk Veerman, maar na een rode kaart voor Sieben Dewaele net voor de rust was het in de tweede helft eenrichtingsverkeer. Tien minuten voor tijd maakte RKC de verdiende gelijkmaker.

Heerenveen staat na negen wedstrijden met zeventien punten op de zesde plaats. RKC staat met zes punten vijftiende.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter