Schaatsers blij met nieuwe kalender

Schaatsers blij met nieuwe kalender

12 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Vier schaatstoernooien in Thialf –

Schaatsers blij met nieuwe kalender

HEERENVEEN – Ondanks de coronamaatregelen word er binnenkort toch gewoon geschaatst in IJsstadion Thialf. De KNSB heeft bekendgemaakt dat vier grote toernooien gewoon kunnen doorgaan.

Seizoenstart op 30 oktober

Het seizoen begint op vrijdag 30 oktober met de NK afstanden, die tot en met zondag 1 november in Thialf worden gehouden. In november volgen ook nog de NK allround (21-22 november) en de NK sprint (28-29 november). Het WK kwalificatie toernooi is van 26 tot en met 28 december.

Douwe de Vries blij met toernooien

“Er is ons veel aan gelegen om wedstrijden te kunnen rijden, vandaar dat we ook ons steentje wilden bijdragen”, zegt Douwe de Vries, voorzitter van de atletenvereniging van de KNSB. “Ook voor de schaatsers zijn dit financieel lastige tijden en toch kiezen we er juist nu bewust voor om te investeren in onze sport.”

Gratis Livestream!

Schaatsers blij met nieuwe kalender
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter