Schouten en Achtereekte naar WK afstanden

Schouten en Achtereekte naar WK afstanden

28 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Schaatsen –

Schouten en Achtereekte naar WK afstanden

HEERENVEEN – Irene Schouten en Carlijn Achtereekte hebben zich in Thialf geplaatst WK afstanden op de 5.000 meter. Schouten wist in Thialf met 6.51,45 de snelste tijd op de klok te zetten. Olympisch kampioen op de 3 kilometer, Carlijn Achtereekte noteerde met 6.55,90 de tweede tijd en vergaarde hiermee het tweede startbewijs.

1.000 meter tickets voor Leerdam, ter Mors en Schulting

Jutta Leerdam, Jorien ter Mors en Susanne Schulting hebben zich gemeld voor de WK tickets voor de 1.000 meter op de WK afstanden. Leerdam bleef met 1.13,41 slechts 0,17 seconden boven het huidige baanrecord van Brittany Bowe. Jorien ter Mors zette eveneens een prima tijd neer. De vaak door blessures gekwelde Ter Mors noteerde 1.13,74. Susanne Schulting verraste iedereen met de derde tijd. De van oorsprong shorttrackster noteerde 1.13,98.

Een overzicht van de verdeling van de startbewijzen voor alle internationale wedstrijden kan je vinden op www.schaatsen.nl.

Gratis Livestream!

Schouten en Achtereekte naar WK afstanden
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter