Schuld Abiant Lycurgus 150.000 euro

GRONINGEN – Volleybalvereniging Abiant Lycurgus heeft een schuld van ongeveer anderhalve ton. Dit zijn de kosten voor het lopende volleybalseizoen. Het zou gaan om (spelers)salarissen, een belastingschuld en rekeningen voor onder anderen zaalhuur, vervoer en shirts.

Tegoed van Erwin Rob
De club heeft nog wel 30.000 euro tegoed van voormalig geldschieter en technisch manager Erwin Rob. Deurwaarders proberen dit geld tevergeefs al maanden lang bij Erwin Rob te innen.

Zaak Ronald Zoodsma
Naast het financiële conflict met zakenman Erwin Rob loopt er ook nog een rechtszaak, aangespannen door voormalig Lycurgus coach Ronald Zoodsma. Deze eist van de club 28.800 euro voor achterstallige salarissen.

De club verwacht wel het einde van het seizoen te halen. Ze hopen dat de wedstrijden in de kampioenspoule goed bezocht gaan worden. Zo kan de financiële schade beperkt worden.

Sportredactie

Next Post

Ajax geeft voetballes in Madrid

di mrt 5 , 2019
Madrid – Ajax heeft dinsdagavond de kwartfinale van de Champions League bereikt. De Amsterdammers waren met 4-1 in Bernabeu, de thuishaven van Real Madrid, heer en meester. Ajax verloor thuis met 1-2 maar maakte dit resultaat in Madrid meer dan goed door de thuisploeg 90 minuten voetballes te geven. Related […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: