Semedo bezorgt Fortuna Sittard in slotfase de winst

Semedo bezorgt Fortuna Sittard in slotfase de winst

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Semedo bezorgt Fortuna Sittard in slotfase de winst

SITTARD – Fortuna Sittard heeft dinsdagmiddag op eigen terrein weten te winnen van RKC Waalwijk. Het duel dat pas in de slotfase werd beslist eindigde in 2-1.

Semedo schiet winnende goal binnen

Ex-Fortuna speler Stokkers schoot RKC na een bekeken pass van Ngonge op voorsprong (0-1). Polter tekende kort voor de rust voor de 1-1.

Na de rust kreeg het sterkere Fortuna goede kansen. In de extra speeltijd schoot Semedo de winst voor Fortuna binnen. RKC’er Damascan miste vlak voor tijd nog een enorme kans op de gelijkmaker.

Fortuna Sittard gaat met 13 punten de feestdagen in. RKC moet het doen met 12 punten.

Gratis Livestream!

Semedo bezorgt Fortuna Sittard in slotfase de winst
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter