Seuntjens schiet De Graafschap naar overwinning

Seuntjens schiet De Graafschap naar overwinning

19 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

Seuntjens schiet De Graafschap naar overwinning

DOETINCHEM – De Graafschap heeft zaterdagmiddag gewonnen van Jong FC Utrecht. In Doetinchem eindigde de wedstrijd in de eerste divisie in 3-1.

Wereldgoal

De Graafschap ging zaterdagmiddag sterk van start. Zo was het superboer Ralf Seuntjens die zijn ploeg al na 13 minuten op voorsprong wist te zetten. Seuntjens zag de goalie van Jong FC Utrecht te ver voor zijn doel staan en schoot vanaf eigen helft de 1-0 binnen. De tweede goal kwam van de voet van Daryl van Mieghem. De bal kwam via een hoekschop goed voor zijn voeten en knalde de bal vervolgens keihard in de touwen.

Tien minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer via Mark Pabai in het doel van De Graafschap, maar dat zorgde niet meer voor een slotoffensief. Seuntjens besliste het duel in de 85ste minuut 3-1.

De tweede wedstrijd van de middag tussen NEC en Top Oss eindigde in een 0-1 voordeel van NEC. NEC staat met 31 punten op de vijfde plaats. Top Oss staat twaalfde met 22 punten.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!