Atlete Sifan Hassan in race voor Europese eretitel

Hardloopshop.nl Hardloopshop.nl - Hardloopschoenen

Sifan Hassan bij de laatste vier voor beste atlete van 2019

ARNHEM – Sifan Hassan behoort tot de laatste vier genomineerden voor de uitverkiezing van Europees atlete van het jaar 2019. Uit de voorlopige selectie van tien kandidaten hebben ook de Britse sprintster Dina Asher-Smith, de Russische hoogspringster Maria Lasitskene en de Duitse verspringster Malaika Mihambo de finale gehaald van de uitverkiezing.

Hassan ook genomineerd voor werelds-beste atlete

Hassan maakt ook kans uitgeroepen te worden tot Wereldatleet van het Jaar 2019 bij de vrouwen. De van oorsprong Ethiopische hardloopster, die in Arnhem woont en op Papendal traint, is één van de elf genomineerden voor de prestigieuze individuele onderscheiding.

Volg ons ook op twitter! of volg onze streamsite!

Sportredactie

Next Post

Champions League: Ajax-Chelsea livestream

di okt 22 , 2019
Champions League: Ajax – Chelsea livestream 23/10 (18.55 uur) AMSTERDAM – Ajax neemt het woensdag in de groepsfase van de Champions League op tegen Chelsea (18.55 uur). Ajax staat in groep H met 6 punten uit twee duels ruim bovenaan. Zowel Chelsea als Valencia hebben een overwinning nodig om weer […]
Champions League: Ajax-Chelsea livestream

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: