Simon Schouten (28) stopt met schaatsen

Marathonschaatser Simon Schouten stopt per direct met schaatsen. Schouten neemt het tulpenbedrijf van zijn vader over waardoor het schaatsen niet meer te combineren is.

Simon Schouten was de laatste jaren vooral succesvol op natuurijs wedstrijden. Zo won hij in Noordlaren in 2017 en 2018 en in Haaksbergen in 2018 en 2019. In 2018 veroverde de Noord-Hollander de titel Nederlands kampioen op natuurijs.

In 2013 won Schouten op 22-jarige leeftijd de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Hij is daarmee de jongste winnaar ooit.

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Sportredactie

Next Post

Beachvolleybalsters verder in Moskou

vr aug 16 , 2019
De beachvolleybal duo’s Keizer/Meppelink en Stubbe/Van Iersel hebben de tweede ronde bereikt bij wereldbekerwedstrijden in Moskou. Keizer/Meppelink zijn als vijfde geplaatst en Stubbe/Van Iersel als elfde. Het is nog niet bekend wie in de tweede ronde hun tegenstander zijn. Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: