Simpele overwinning van Ajax op ADO

Simpele overwinning van Ajax op ADO

21 maart 2021 Uit Door Sportredactie

AMSTERDAM – Ajax heeft speelronde 27 in de eredivisie eenvoudig weten af te sluiten met een thuiszege tegen ADO Den Haag. De Amsterdammers hadden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam met 5-0 geen kind aan ADO Den Haag.

Stand van zaken

Ajax gaat door de 5-0 zege op ADO nog steviger aan kop in de eredivisie. Het team van trainer Erik ten Hag heeft met één duel minder gespeeld dan de nummers twee en drie 11 punten voorsprong. Het ziet er dan ook naar uit dat het kampioenschapsfeest dit seizoen al vroeg kan worden gevierd.

ADO Den Haag is na de verwachte nederlaag tegen Ajax gezakt naar de laatste plaats in de eredivisie. FC Emmen heeft echter evenveel punten als de ploeg uit Den Haag maar het doelsaldo van de Drenten is beter. Donkere tijden in Den Haag met niet alleen degradatie zorgen maar ook financieel staat de Haagse ploeg naar verluid niet best voor.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...