Slechte start kost AZ punten

Slechte start kost AZ punten

9 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Slechte start kost AZ punten

ZWOLLE – AZ is in Zwolle het tweede deel van de competitie slecht begonnen. De ploeg maakte in het duel tegen PEC Zwolle een slechte start en moest dit na negentig minuten bezuren met een 1-1 gelijk spel.

AZ slecht van start

AZ ging het duel met PEC Zwolle slecht van start. De Alkmaarders hadden het vizier blijkbaar nog niet op scherp staan. PEC Zwolle profiteerde hier dan ook volop van. Zo was het Clement die al na negen minuten Zwolle op voorsprong wist te zetten.

AZ gooide de trossen pas na de thee los. De ploeg begon goed te spelen en dit resulteerde dan ook in de 1-1. Midtsjö schoot in de 67e de gelijkmaker binnen. AZ ging door met de bestorming van het PEC doel maar dit resulteerde niet meer in een winnende goal (1-1).

Door het gelijke spel ziet het er naar uit dat AZ een beetje los raakt van de top in de eredivisie. De ploeg staat nu 5e met 1 punt minder dan Feyenoord en een wedstrijd meer gespeeld. PEC Zwolle blijft hangen in de middenmoot. De Zwollenaren hebben 17 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!