Sloetski (48) stapt op als trainer van Vitesse

Sloetski (48) stapt op als trainer van Vitesse

HEERENVEEN – Leonid Sloetski vertrekt per direct als trainer van Vitesse. De 48-jarige Rus heeft direct na afloop van de wedstrijd SC Heerenveen – Vitesse (3-2) zijn ontslag aangekondigd.

Vitesse verloor de laatste vijf competitiewedstijden op rij en Sloetski ziet geen mogelijkheden meer het tij te keren. “Ik stap per direct op als trainer van Vitesse,” zei Sloetski.

“Ik was een maand geleden nog een held maar nu niet meer. Ik heb alles geprobeerd om het tij te keren maar dat is me niet gelukt. Ik heb nog nooit vijf wedstrijden op een rij verloren en nu mag iemand anders het gaan proberen. Ik zeg tot ziens Nederland,” aldus Sloetski.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Handbalsters starten WK met nederlaag

za nov 30 , 2019
KUMAMOTO – De Nederlandse handbalsters zijn het WK in Japan gestart met een nederlaag. In Kumamoto verloren de vrouwen met 32-26 van Slovenië. Slovenië profiteerde met name van het povere dekken van de Nederlandse vrouwen. Bij Oranje waren Estavana Polman en Lois Abbingh met vijf doelpunten het productiefst. Livestreams: Sportstream24.nl Meer […]
Handbalsters starten WK met nederlaag

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: