Slordig Almere City niet langs Den Bosch

18 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– NAC blijft koploper in Keuken Kampioen Divisie –

Slordig Almere City niet langs Den Bosch

DEN BOSCH – Het is Almere City niet gelukt om donderdagavond de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie van NAC Breda over te nemen. De nummer twee verspeelde tegen FC Den Bosch dure punten door met 1-1 gelijk te spelen.

Slordig spelend Almere

Almere City speelde een slordige partij voetbal in Den Bosch. De ploeg uit Almere had een overwinning nodig om de koppositie van NAC Breda over te kunnen nemen. Het ging echter allemaal anders. In plaats dat Almere de bovenliggende partij was bleek FC Den Bosch het betere van het spel te hebben. Het duel eindigde dan ook in 1-1. Duur puntverlies voor Almere City die ook nog meededen voor de eerste plaats in de eerste periode.

Almere City FC blijft door het puntenverlies op de tweede plaats staan. FC Den Bosch sluit aan bij Helmond Sport en Excelsior die allen evenveel punten hebben.

Gratis Livestream!

Slordig Almere City niet langs Den Bosch
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!