Slordig balverlies kost Heerenveen punt

Slordig balverlies kost Heerenveen punt

23 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Slordig balverlies kost Heerenveen punt

ALMELO – Heracles Almelo heeft zaterdagavond in een matig duel gewonnen van SC Heerenveen. Delano Burgzorg maakte, na slordig balverlies van de Friezen, vlak voor het eindsignaal de enige treffer van de wedstrijd.

Slordig voetbal

Slordig voetbal en weinig kansen dat leverde het duel tussen de ploegen uit Almelo en Heerenveen op. Het enige moment waarop er iets gebeurde was toen Kutucu de bal kreeg na een fout van Arjen van der Heide. De tweevoudig Turks International ging de zestien in en vond zijn teamgenoot Burgzorg die de bal in het Friese doel werkte.

Heracles komt door de overwinning op 21 en bezet de 11e plaats. Heerenveen staat met 22 punten op de 8e plaats met daarbij vermeld dat er inmiddels een gat ligt van 6 punten met FC Twente, die plaats 7 bezet. FC Twente kan het gat met de Friezen zondagmiddag bij winst op VVV Venlo met nog eens 3 punten vergroten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...