Sparta en FC Twente delen met saai voetbal de punten

Sparta en FC Twente delen met saai voetbal de punten

28 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Sparta en FC Twente delen met saai voetbal de punten

ROTTERDAM – Sparta en FC Twente hebben in een saaie wedstrijd de punten op het Kasteel in Rotterdam gedeeld. Beide ploegen kwamen niet tot scoren (0-0).

Saai duel

Op het Kasteel in Spangen hadden beide ploegen donderdagavond geen zin om het voor de buis zittend publiek een puike pot voetbal voor te schotelen. Zo begon het duel net als het was begonnen in 0-0. Een wedstrijd dus om snel te vergeten.

FC Twente blijft 7e in de eredivisie. De ploeg uit Enschede heeft 5 punten minder dan de nummer 5 FC Groningen. Sparta blijft met 22 punten 10e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!