Sparta neemt afstand van degradatiezone

Sparta neemt afstand van degradatiezone

14 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Sparta neemt afstand van degradatiezone

ROTTERDAM – Sparta heeft zaterdagavond met een thuisoverwinning op RKC Waalwijk afstand genomen van de gevaarlijke degradatiezone. In Spangen wonnen de Rotterdammers met 2-0 van de Waalwijkers. Voor Sparta scoorden Beugelsdijk (57) en Smeets (90+3).

Stand van zaken

Sparta komt door de thuiszege op RKC op 30 punten. De Rotterdammers staan hiermee op de twaalfde plaats met 4 punten meer dan de nummer dertien PEC Zwolle. RKC staat met 23 punten wel in de gevarenzone. De Waalwijkers staan wel negen punten los van rode lantaarndrager FC Emmen maar er kan, met het op stoom geraakt FC Emmen nog van alles gebeuren in de staart van de eredivisie.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...