Sparta pakt in Venlo belangrijke punten

Sparta pakt in Venlo belangrijke punten

9 maart 2021 Uit Door Sportredactie

VENLO – Sparta heeft in een zeer matig duel weten te winnen bij gastheer VVV in Venlo. De wedstrijd in de eredivisie met een eigen doelpunt van VVV in het voordeel van Sparta (0-1).

Gevarenzone

Met de overwinning neemt Sparta voorlopig even afscheid van de gevarenzone in de eredivisie. De Rotterdammers staan na vandaag op 27 punten en nemen de 12e plaats in de hoogste voetbalcompetitie in.

VVV Venlo blijft door de nederlaag in de gevarenzone staan. De voetbalploeg uit Venlo staat met 22 punten op de 15e plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...