Sparta sluit 2020 af met winst op Twente

Sparta sluit 2020 af met winst op Twente

23 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Sparta sluit 2020 af met winst op Twente

ENSCHEDE – De selectie van Sparta gaat met een heerlijk gevoel de kerstdagen in. De Rotterdammers wonnen dinsdagavond in de Grolsch Veste met 0-2 van FC Twente.

Overspannen FC Twente

Sparta scoorde op slag van rust de 0-1 via Engels. Na rust probeerde een “overspannen” FC Twente de schade te repareren maar het spel van de Tukkers was veel te onrustig. Het leverde af en toe een speldenprikje op, maar grote kansen niet.

Sparta ging er prima mee om en na een lange uittrap van doelman Okoye was het een koud kunstje voor Duarte om met een prachtig schot voor de verdiende 0-2 te zorgen. Sparta gaat met 18 punten uit 14 wedstrijden prima de winterstop in. FC Twente staat zesde met 24 punten.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter