Start Formule 1 seizoen in Bahrein

Start Formule 1 seizoen in Bahrein

12 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Start Formule 1 seizoen in Bahrein

BAHREIN – Het nieuwe Formule 1 seizoen gaat op 28 maart van start in Bahrein. De start van het seizoen zou eigenlijk plaatsvinden in Melbourne maar is vanwege reisrestricties verplaats naar Bahrein. De race in Melbourne is voorlopig verplaatst naar 21 november van dit jaar.

GP van China

Ook het tweede raceweekend van het seizoen is verplaatst. De Grand Prix van China, die gepland stond voor 18 april, gaat niet door en wordt op die datum vervangen door een race op het circuit van het Italiaanse Imola. Voor de Grand Prix van China zal nog worden gekeken naar een mogelijk nieuwe datum.

De Grand Prix van Nederland staat vooralsnog gewoon vast voor 5 september.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...