Strade Bianche prooi voor Van Aert en Van Vleuten

Strade Bianche prooi voor Van Aert en Van Vleuten

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Strade Bianche prooi voor Van Aert en Van Vleuten

WIELRENNEN – De Nederlandse Annemiek van Vleuten en de Belg Wout van Aert hebben zaterdag op een stoffige parcours de Strade Bianche gewonnen. Het de eerste World-Tour wedstrijden sinds vijf maanden.

Van Vleuten
De 37- jarige Van Vleuten kwam na een lange inhaalrace, waarin ze iedereen het nakijken gaf, alleen aan in Piazza del Campo in Siena. Het was voor de Nederlandse de tweede achtereenvolgende zege in de Strade Bianche.

Van Aert
Bij de mannen kwamen de Nederlandse troeven er niet aan te pas. Het was de Belg Wout van Aert die na een tweede plaats in 2018 en in 2019 de overwinning voor zich opeiste. De strijd om de tweede plaats werd gewonnen door Davide Formolo. Maximilian Schachmann passeerde als derde de finishlijn.

Strade Bianche prooi voor Van Aert en Van Vleuten
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter