Super Prestige in Gieten prooi voor Toon Aerts

Super Prestige in Gieten prooi voor Toon Aerts

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Aerts snelste in Gieten –

Super Prestige in Gieten prooi voor Toon Aerts

GIETEN – De Belg Toon Aerts heeft zondagmiddag de Super Prestige veldrit in Gieten weten te winnen. Aerts bleef zijn landgenoten Eli Iserbyt en Laurens Sweeck voor.

Modderig parcours

Corne van Kessel was op het modderige parcours, waar geen publiek was toegestaan beste Nederlander. Hij eindigde net buiten het podium als vierde. Lars van der Haar en Ryan Kamp eindigden respectievelijk als vijfde en zesde.

Gratis Livestream!

Super Prestige in Gieten prooi voor Toon Aerts
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...