Supporters verliezen kort geding van FC Groningen

GRONINGEN – Tweehonderd supporters van FC Groningen mogen komende zaterdag definitief niet bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn. Dit heeft de rechter in een kort geding, aangespannen door de Supportersvereniging besloten.

De supporters die het afgelopen seizoen in vak F zaten kregen de straf omdat er tijdens de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo (19 januari) en Ajax (20 april) vuurwerk werd afgestoken in het vak. De KNVB legde FC Groningen daarop een straf op, die eruit bestaat dat het bewuste vak komende zaterdag leeg moet blijven.

De Supportersvereniging werd in het ongelijk gesteld en moet ook de proceskosten betalen.

Sportredactie

Next Post

Livestream Ajax - FC Emmen

vr aug 9 , 2019
AMSTERDAM – Zaterdagavond gaat in Amsterdam de tweede ronde van de eredivisie voetbalcompetitie van start. AFC Ajax ontmoet in haar eigen stadion FC Emmen uit Emmen. De wedstrijd begint om 19.45 uur en is live te zien via diverse kanalen. Wil je alle voetbalwedstrijden in de eredivisie live kijken via de livestream? […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: