Sven Kramer loopt warm voor NK op natuurijs

Sven Kramer loopt warm voor NK op natuurijs

9 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Mocht er een NK op natuurijs komen dan wil ook Sven Kramer hieraan meedoen. Dat zei de 34-jarige Friese langebaanschaatser tijdens een persmoment voorafgaand aan de WK afstanden in Heerenveen.

Laatste NK in 2013

Op dit moment zijn het kabinet en de KNSB met elkaar in gesprek over eventuele tochten op natuurijs. Kramer is daar wel blij mee. De Fries is blij dat er serieus naar die optie gekeken wordt. “Het zou voor de hele schaatssport goed zijn als deze kans benut wordt en dit door kan gaan, al is het maar voor één of twee wedstrijden. Marathonschaatsers wachten hier al jaren op. Ik vind het ‘t belangrijkste dát er geschaatst gaat worden, niet of ik zelf mee kan doen.”

Het laatste NK op Nederlands natuurijs was begin januari 2013 op het Veluwemeer. Christijn Groeneveld en Mariska Huisman wonnen toen de titel.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...