Tatsuya Shinhama wint 500 meter bij wereldbeker in Tomaszów

Tatsuya Shinhama wint 500 meter bij wereldbeker in Tomaszów

TOMASZÓW – Tatsuya Shinhama heeft de 500 meter op zijn naam geschreven bij de wereldbekerwedstrijden in het Poolse Tomaszów. De Japanse schaatser was 0,002 sneller dan zijn landgenoot Yuma Murakami: 34,732 om 34,734.

Het podium zag er totaal anders uit dan dat van vorige week. Toen won Kim Jun-ho uit Zuid-Korea verrassend de eerste 500 meter van het seizoen. Kim werd nu vierde in 34,99.

Verbij snelste Nederlander

Dai Dai Ntab, die vorige week als derde eindigde, klokte nu de negende tijd. Met 35,17 was hij langzamer dan Kai Verbij (35,12), die op de achtste plaats de beste Nederlander was op het ijs in Tomaszów.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Mathieu van der Poel ook oppermachtig in Koksijde

zo nov 24 , 2019
KOKSIJDE – Veldrijder en alleskunner Mathieu van der Poel heeft zondagmiddag met grote overmacht de wereldbekerwedstrijd in het Belgische Koksijde gewonnen. De Nederlander startte in de middenmoot maar schoof tijdens de koers langzamerhand naar voren om vervolgens een groot gat te slaan met de rest van het deelnemersveld. Laurens Sweeck […]
Mathieu van der Poel ook oppermachtig in Koksijde

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: