Telstar wint op de Toekomst van Jong Ajax

Telstar wint op de Toekomst van Jong Ajax

21 december 2020 0 Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

Telstar wint op de Toekomst van Jong Ajax

AMSTERDAM – Telstar heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie een overwinning behaald op Jong Ajax. De ploeg uit Velsen-Zuid won met 1-2 op de Toekomst.

Rode kaart Bandé

Van goed voetbal was er maandagavond geen sprake want het kwam met bakken uit de lucht. Toch kwam Jong Ajax voor rust op voorsprong door een treffer van Martha.

Na rust moest Bandé snel met rood van het veld en scoorde Telstar via Fernandes en van Wetten verdiend namens Telstar.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter