Ter Mors aan de leiding op NK Allround

Ter Mors aan de leiding op NK Allround

21 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Ter Mors maakt verschil op 500 meter –

Ter Mors aan de leiding op NK Allround

HEERENVEEN – Jorien ter Mors gaat na de eerste dag van de NK Allround schaatsen aan de leiding in het klassement. Antoinette de Jong volgt als tweede voor Melissa Wijfje die na de eerste dag schaatsen derde staat.

Ter Mors wint 500 meter

Jorien ter Mors won zaterdag tijdens de eerste dag van de NK Allround schaatsen de 500 meter (38.32). De schaatsster wist een uitstekende basis neer te zetten voor de aansluitende 3 kilometer. Antoinette de Jong noteerde met 39.19 de tweede en Marijke Groenewoud in 39.29 de derde tijd.

Milissa Wijfje sterk op 3 kilometer

Op de 3 kilometer ging de overwinning naar Melissa Wijfje. Wijfje klokte op de streep 4:03,10. Antoinette de Jong pakte wat tijd terug op Jorien ter Mors door in 4:04,19 als tweede te eindigen. Reina Anema pakte in 4:04,64 de derde podium plek op deze afstand.

Klassement

In het algemeen klassement gaat Jorien ter Mors aan de leiding. Ter Mors heeft op de 1500 meter 0,88 voorsprong op Antoinette de Jong. Melissa Wijfje staat op 1.72 derde.

Gratis Livestream!

Ter Mors aan de leiding op NK Allround
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter