Ter Mors wint op NK afstanden 1.500 meter

Ter Mors wint op NK afstanden 1.500 meter

30 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Geen podium voor Wust –

Ter Mors wint op NK afstanden 1.500 meter

HEERENVEEN – Schaatsster Jorien ter Mors is bij de NK afstanden voor de vierde keer Nederlands kampioene geworden op de 1.500 meter. De 30-jarige Ter Mors was in een rechtstreeks duel met Antoinette de Jong net iets sneller. De Jong veroverde voor Melissa Wijfje het zilver.

Ireen Wüst

Ireen Wüst stond voor het eerst sinds 2005 niet op het podium van de 1.500 meter. De 34- jarige schaatsster uit Goirle werd met 1.56,72 vierde.

Ter Mors wint op NK afstanden 1.500 meter

Ter Mors wint op NK afstanden 1.500 meter
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter