Thomas Krol aan de leiding op EK Sprint

Thomas Krol aan de leiding op EK Sprint

16 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Thomas Krol aan de leiding op EK Sprint

HEERENVEEN – Thomas Krol gaat na de eerste dag van de EK Sprint aan de leiding in het algemeen klassement. Krol won de 1.000 meter en eindigde als vierde op de 500 meter. Hein Otterspeer staat in het klassement tweede en derde staat Duitser Joel Dufter.

Pechvogel

Op de eerste dag van de EK Sprint was Kai Verbij de grote pechvogel. Verbij ging na de start van de 500 meter onderuit en kan derhalve niet meer meestrijden om de Europese sprinttitel.

Zondagmiddag komen de sprinters nogmaals aan de start. Krol heeft op de 500 meter 0.34 voorsprong op Hein Otterspeer en 0.43 op Joel Dufter.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!