Thomas Poll langer verbonden aan FC Groningen

Thomas Poll langer verbonden aan FC Groningen

9 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Spelers voor de toekomst –

Thomas Poll langer verbonden aan FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen heeft het contract van linksback Thomas Poll opengebroken. De verdediger ligt nu tot de zomer van 2022 vast.

Speler voor de toekomst

“Wij zien in Thomas een speler voor de toekomst. Hij is een dynamische speler, met fysiek zeer goede voorwaarden”, zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen op de clubsite. “Thomas heeft de potentie om speler van FC Groningen 1 te worden. Wij gaan hem daarbij helpen. De komende seizoenen gaan uitwijzen hoe snel en goed zijn persoonlijke ontwikkeling zal verlopen en waartoe dit zal leiden. Wij hebben daar een goed gevoel over.”

Gratis Livestream!

Thomas Poll langer verbonden aan FC Groningen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...