Thuiswinst voor AZ op Vitesse

Thuiswinst voor AZ op Vitesse

23 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Thuiswinst voor AZ op Vitesse

ALKMAAR – AZ heeft woensdagmiddag op eigen veld gewonnen van Vitesse. De wedstrijd in Alkmaar eindigde in 3-1. Het was voor Vitesse de derde nederlaag van het seizoen.

Heft in handen

AZ had in het eerste deel van de wedstrijd weinig problemen met Vitesse. De Alkmaarders kwamen na een slippertje van Wittek dan ook al snel op 1-0. Na een half uur spelen nam Vitesse het heft in handen. Nadat vervolgens Bero, Darfalou en Openda grote kansen lieten liggen was Boadu wel koelbloedig (2-0).

Vitesse deed na de thee via een gelukkige goal van Openda iets terug (2-1). AZ stond vervolgens geregeld onder druk maar Vitesse kwam niet tot scoren. Beide teams kregen vervolgens kansen, maar alleen Druijf scoorde nog (3-1).

AZ heeft na vandaag 26 punten en staan hiermee, met een wedstrijd minder gespeeld, op de 5e plaats. Vitesse gaat met een voorlopige 3e plaats en 29 punten de feestdagen in.

Gratis Livestream!

Thuiswinst voor AZ op Vitesse
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!