Tim Wellens wint Ster van Bessèges

Tim Wellens wint Ster van Bessèges

7 februari 2021 Uit Door Sportredactie

WIELRENNEN – De Belg Tim Wellens van heeft de 51ste editie van de Ster van Bessèges gewonnen. Wellens kreeg na zijn solozege in de derde rit de leiderstrui om de schouders en verdedigde die met verve in de afsluitende individuele tijdrit.

Klassement

Achter Wellens eindigde zijn landgenoot Edward Theuns als tweede en de Deen Mads Würtz Schmidt. De best geklasseerde Nederlander was Bauke Mollema. De Groninger eindigde in het eindklassement op 6.05 minuten achter de winnaar als 68e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!