Top Oss en Telstar in balans

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– TOP Oss in blessuretijd naast Telstar –

Top Oss en Telstar in balans

VELSEN – TOP Oss heeft zaterdagavond in de Keuken Kampioen Divisie een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen Telstar. De gelijkmaker viel diep in blessuretijd.

Vroege voorsprong

Telstar kwam in eigen stadion vroeg op een 1-0 voorsprong door Soto die al na vijf minuten scoorde. TOP Oss ging daarna op jacht naar de gelijkmaker Het duurde lang maar in de 3e minuut van de blessuretijd maakte Peters de dik verdiende gelijkmaker. Telstar staat na het gelijkspel nu 6e met 11 punten. TOP Oss staat 18e met 5 punten.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...