Top Oss wint in Utrecht

Top Oss wint in Utrecht

15 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roda JC en Helmond Sport delen punten –

Top Oss wint in Utrecht

UTRECHT/RAALTE – Top Oss heeft maandagavond drie punten binnengehaald bij Jong FC Utrecht. De ploeg uit Oss won het uitduel met 1-0. Roda JC en Helmond Sport deelden in Raalte de punten door 2-2 gelijk te spelen.

Rode kaart Kluivert

Top Oss kwam op slag van rust op voorsprong. Van der Heijden mocht vanaf de elfmeterstip de 0-1 eindstand binnen schieten. Kluivert ontving in de 74e minuut van scheidsrechter Rozendal, na twee keer geel een rode kaart.

Roda JC jubelt te vroeg

Roda JC dacht na 63 minuten spelen met een voorsprong van 2-0 de buit binnen te hebben. Helmond Sport stak daar in het laatste deel van de wedstrijd een stokje voor door de stand in de slotfase van de wedstrijd weer gelijk te trekken.

Roda JC staat na het puntenverlies met 22 punten op de 9e plaats. Helmond Sport heeft 16 punten en staat op de 16e plaats. Top Oss klimt door de winst met 19 punten naar de 14e plek. Jong FC Utrecht staat met 19 punten 13e.

Gratis Livestream!

Top Oss wint in Utrecht
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter