Tour de France: Ploegentijdrit

BRUSSEL – Met Mike Teunissen in de gele leiderstrui begint Lotto Visma om 16.15 uur aan de ploegentijdrit in Brussel. Mis niks van de Tour en kijk alles vanaf 14.30 uur live via de gratis livestream.

De tijdrit in en rondom Brussel is 27,6 kilometer lang. De kans dat Mike Teunissen de leiderstrui behoud is groot want Jumbo Visma behoort tot de favorieten.

Livestream

Direct naar de livestream (vanaf 14.10 uur)!

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Sportredactie

Next Post

Team Jumbo-Visma wint tijdrit, Teunissen blijft in het geel

zo jul 7 , 2019
BRUSSEL – De gele trui in de Tour de France blijft ook na de tweede etappe om de schouders van Mike Teunissen. Teunissen was met team Jumbo-Visma met afstand de beste in de ploegentijdrit van 27,6 kilometer rond Brussel. De Nederlandse ploeg was twintig seconden sneller dan het Britse Ineos, […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: