Toussaint zwemt wereldrecord op kortebaan

Toussaint zwemt wereldrecord op kortebaan

14 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Wereldrecord op 50 meter rugslag –

Toussaint zwemt wereldrecord op kortebaan

BOEDAPEST – Zwemster Kira Toussaint heeft in Boedapest bij internationale kortebaan wedstrijden op de 50 meter rugslag de snelste tijd ooit gezwommen. Toussaint was in de halve finale met 25,60 seconden 0,07 sneller dan de oude toptijd van de Braziliaanse Etiene Medeiros.

Swimming League

De International Swimming League is een zwemtoernooi dat pas twee jaar bestaat. Normaal gesproken worden de wedstrijden in meerdere landen verzwommen, maar vanwege corona zijn alle wedstrijden nu in Boedapest. De zwemmers zwemmen tijdens deze ontmoeting in teamverband en verzamelen punten voor het team per individuele wedstrijd.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...