Tratnik wint 16e Giro etappe

Tratnik wint 16e Giro etappe

20 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kelderman verliest 2 seconden –

Tratnik wint 16e Giro etappe

SAN DANIELE DEL FRIULI – De Sloveen Jan Tratnik heeft dinsdag de 16e etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De 30-jarige renner van Bahrain-McLaren was de Australiër Ben O’Connor in de eindsprint te snel af.

Klassementrijders doen het rustig aan

Voor de groep klassementsrenners was het lange tijd een halve rustdag, zij finishten op ruim 12 minuten van Tratnik. In de slotkilometers demarreerde Almeida heuvelop en kon Kelderman net niet volgen.

De Portugees van Deceuninck-Quick-Step loopt daardoor twee tellen uit op Kelderman. Het verschil bedraagt nu 17 seconden in het voordeel van Almeida.

Gratis Livestream!

Kijk hier live de Giro d'Italia
Kijk hier live de Giro d’Italia

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter