Van Aert sprint in waaierrit naar zege

Van Aert sprint in waaierrit naar zege

4 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Van Aert sprint in waaierrit naar zege

LAVEUR – Wout van Avert is in Lavaur naar zijn tweede ritzege deze Tour gesprint. De Jumbo-Visma Belg was na 168 kilometer in een tumultueuze waaierrit de snelste in de eindsprint. De Noor Edvald Boasson Hagen finishte voor Bryan Coquard als tweede.

Klassement

Adam Yates blijft ook na vandaag in het geel rijden. De Brit heeft 3 seconden voorsprong op Primoz Roglic. Guillaume Martin bezet op 9 seconden de derde plaats. Beste Nederlander is Tom Dumoulin. De Jumbo-Visma renner staat met 13 seconden achterstand op de vijfde plaats.

Achtste etappe

Zaterdag fietsen de renners de Pyreneeën in. De etappe heeft een lengte van 141 kilometer. De renners komen hier de eerste echte bergen tegen. Zo passeren ze twee bergen van de eerste categorie (Col de Menté en Col de Peyresourde) en een van de koningscategorie, Port de Balès.

Van Aert sprint in waaierrit naar zege
Livestream Tour de France
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter