Van Aert wint veldrit in Herentals

Van Aert wint veldrit in Herentals

23 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Van Aert wint veldrit in Herentals

HERENTALS – Wout van Aert heeft de veldrit in Herentals gewonnen. De Jumbo-Visma renner bleef Mathieu van de Poel met 35 seconden voorsprong ruim voor op het modderig parcours in Herentals. Michael Vanthourenhout finishte op 1.31 minuten als derde.

Lekke band

Van der Poel ging uitstekend van start in de cross die deel uitmaakt van de X2O Badkamers Trofee. Hij sloeg direct een kloof met Van Aert en verdedigde een tijdlang een voorsprong van een handvol seconden.

Halverwege ging het mis met de Nederlander. De zo succesvolle alleskunner kreeg een lekke achterband. Toen het euvel bij de materiaalpost was verholpen, had Van Aert al een beslissende kloof van ruim twintig seconden geslagen. Het geslagen gat met Van Aert kon Van der Poel vervolgens niet meer dichten.

Gratis Livestream!

Van Aert wint veldrit in Herentals
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!